Cheeses

 

 
 
Made only with highly selected milk and using artisanal and traditional recipe,our cheeses come alive  and turn into delicacies enjoyed with different types of honey, jam or cured meats. Each type of cheese follows a different maturation :in caves, in pits of tuff or rock, in wooden barrels, in terra cotta jars and in ventilated underground cellars where they are turned, washed and cared for by experts until they reach an optimal maturation which allows them to express their quality in a best possible way.
 

 

Pecorino al Tartufo striato

 

Pecorino Gran Ris. del Passatore

Pecorino nel Fieno

Pecorino Ortica ®  2.0

Pecorino Ortica™

Pecorino allo Zafferano

Pecorino Ginepro ®

 

Pecorino Canapa®

 

Pecorino barba del Passatore™

 

Pecorino mallo di noce®

 

Pecorino di Talamello

 

Pecorino dei Malatesta al Sangiovese

 

Pecorino Re di pecora erborinato al Papavero


Caprozzo all’Argilla ™

Pecorino al Tartufo striato

 

Pecorino Dolce Anita ™ Riserva

Pecorino di Grotta ai 4 Pepi

Pecorino al Tartufo stagionato in grotta

Pecorino Gelsomino ®

Pecorino Erica ®

 

Pecorino Gran Ris. del Passatore

 

Pecorino Camomilla™

 

Pecorino Querciaiolo™

 

Pecorino Romagnolo

 

Pecorino al Tartufo

 

 

Pecorino Pera


Caprozzo™ Re di Capra al Tè Nero

 


Caprozzo al Sambuco™

Pecorino al Tartufo striato

 

Pecorino Dolce Anita ™

Pecorino all’Argilla ™ a Latte Crudo

Pecorino Papavero ™

Pecorino di Vigna ®

 

Pecorino Fiordaliso ®

 

Pecorino granaio

Pecorino Foglie Noci

 

Pecorino Riserva del Passatore

 

Pecorino Boccondilatte

 

Pecorino dei Malatesta sotto Cenere

Pecorino dei Monaci®

 


Caprozzo al Prugnolo™

Caprozzo alla Carruba™

Utilizziamo i cookie per facilitare la tua esperienza sul nostro sito. Continuando a navigare ne accetti l'utilizzo , per saperne di piĆ¹ quarda la nostra privacy policy.

Accetto cookies da questo sito.

EU Cookie Directive Module Information